بررسی دستگاه فلزیاب
بررسی دستگاه فلزیاب
جهت با اشیایی مانند کانال های آب، ذغال سنگ، آهک و کاشی از شمال شرقی به جنوب غربی به صورت ردپای 9 متری تا محل دفن شروع میشود و به ظروف منتهی میشود اما در این ماراتن 9 متری این پیست ها به 2 یا حتی 3 کانال تقسیم میشوند اما در نهایت قطعا به گنج و دفینه منتهی میشوند و به عنوان یک جهت مسیری که به سمت جنوب غربی میرود باید همیشه دنبال شود. در برخی از موارد نیز دیده شده است که دفینه در داخل لاک لاک پشت قرار دارد و برای دسترسی به آن باید لاک پشت را تخریب کرد. قدیمیترین بقایای انسان کشف شده در ایران در این بخش دیده میشود که به دندان وزمه مشهور است. ق تاقنماهایی با قوسهای هلالی متصل به هم ایجاد شدهاست که در داخل هر تاقنما نقش یک نخلک تزئینی دیده میشود (تقوی نژاد دیلمی، ۱۳۶۳: ۱۳۲). البته مخترع واقعی تلفن کسی نیست جز یک آمریکایی ایتالیایی تبار به نام آنتونیو میوچی.
خبر دیگری که در سال ۱۳۸۸ منتشر شده بود گلشنی مخترع دستگاه مینیابی است که به تولید انبوه رسیده و در مراسم معرفی این دستگاه هم فرماندهان سپاه و مقامهایی از جمله نادر قاضیپور حضور داشتهاند. معبد چغازنبیل یکی از مهمترین بقایای معماری این دوره است که آثار قابل توجهی مانند پیکره گاو با کتیبه، لولههای شیشهای، آجر نوشتهها و کلون در از آن به دست آمده که در سالن به نمایش درآمدهاست. پایه اصلی تشخیص این نوع سیستمها تشخیص دما یا حرارت میباشد که این منابع در خود مادون قرمز یا نیرو، جریان، مغناطیس یا الکترو مغناطیس را حتی به صورت اینرسی یا ایستا استاتیک را دارا خواهند بود و از آنجا که دما یا حرارت به همراه مادون قرمز و دیگر علائم به سمت ساختار مخالف بهطور طبیعی حرکت مینمایند و این علائم سعی بر جریان و حرکت به سمت سطح زمین را خواهند داشت یا این حرکت جریان موجب میگردد که آندسته از منابع که دارای این نوع علائم در زیر زمین هستند علائم خود را به سمت سطح زمین ارسال نمایند و توسط این دسته از سیستمهای حرارتی قابل تشخیص گردند و این یکی از مهمترین موضوعاتی میباشد که سیستم و اپراتور را در جهت تشخیص اهداف با این شرایط یاری مینماید.
در سراسر جهان بازارهایی برای فروش عتیقه وجود دارد که میتوان به بازار بریک لین در شهر لندن و بازار دست فروشی رزبول در ایالت کالیفرنیا و بازار لو ویلاژ سنت پُل در شهر پاریس و بازار عتیقه فروشان خیابان منوچهری در شهر تهران اشاره کرد. بهطور کلی قلمکاری و نقاشی روی پارچه از دوره مغولها در ایران مرسوم و متداول گشتهاست، بدین دلیل که در دوره فوق به علت حمایت و پشتیبانی خوانین مغولی پارچههای منقوش چینی در بازارهای ایران فروش فوقالعادهای پیدا کرده بود؛ و ایرانیها نیز جهت رقابت با چینیها و همچنین به منظور جلب نظر خوانین مذکور دست به ابتکاراتی زدند که از آن جمله ابداع نقاشی روی پارچه یا به اصطلاح اختراع پارچههای قلمکار است، سپس در دوره صفویه این هنر گسترش بیشتری پیدا کرد یا به عبارت دیگر دوره صفوی اوج ترقی این رشتهٔ هنری بود و به تدریج در دورههای بعدی کارگاههای متعدد پارچههای قلمکار یکی پس از دیگری تعطیل گردید.
درمورد این نظریه که بعداز پخت سفال با ابزارنوک تیز اقدام به نقرنقوش میکردند.طبق بررسی های صورت گرفته درمورد تکنیک ساخت این سفال انجام این فرایند پیچیده و سخت منطقی به نظر نمی رسدو تمامی نقوش منقور درحالت چرمینگی ظروف صورت میگرفته است. تعداد سفال های این زیرگونه در شهر بلقیس به صورت پراکنده از گمانه های U2، U3،U13 ،R11 (وحدتی ،1389: 114) و گمانه DK121 (نیک گفتار، 1391: 111) بدست آمده است. این شیوه سپس به اروپا رفت ولی روش آن با شرق متفاوت بود؛ چنانکه در اروپا مواد رنگی را با نوعی چسب مخصوص آمیخته و به پارچه منتقل میکردند. این شیوه از فلزکاری به این ترتیب انجام میشده که خطهای حواشی طرحهای مورد نظر را خالی میگذاشتند و سپس با مفتولی از مس یا نقره این فضای خالی را با چکش کاری پر میکردند. قدیمیترین مدرک مربوط به چاپ پارچه را از نقش دیوارههای مقابر مصری مربوط به دو هزار و صد سال ق. علاوه بر این، گنجینه هاکسن شامل سکههای نقره و طلای کشف شده از نقاط دیگر اروپا مربوط به حکمرانی امپراطوران روم در قرن چهارم و پنجم میلادی نیز میباشد.
اینجا
این سایت
این لینک
منبع
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت